ГоловнаПолітика

Президент: силовики в Києві діють за законом

Янукович обурений, що в "Беркут" жбурляють пальну суміш і каміння

Президент: силовики в Києві діють за законом
Фото: LB.ua

Президент Віктор Янукович вважає, що органи міліції працюють у межах своїх повноважень і відповідно до законів, які забезпечують порядок.

Про це він сказав під час зустрічі з представниками церков і релігійних організацій.

"Сьогодні правоохоронні органи працюють у межах своїх повноважень, у межах законів, які зобов'язують їх стежити за порядком", - на голосив президент.

Він обурився, що радикально налаштовані протестувальники на вулиці Грушевського жбурляють пальну суміш і каміння у силовиків.

При цьому Янукович наголосив, що влада робитиме все необхідне для того, щоб знайти мирне розв'язання ситуації в рамках законних методів.

Нагадаємо, вчора в мережі з'явилося відео, на якому видно, як "беркутівці" на морозі фотографуються з голим чоловіком, після чого копняком заганяють його в автобус. Згодом міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко перепросив за дії співробітників на відео, яке зафіксувало знущання "Беркута" і внутрішніх військ із затриманого.

МВС почало службову перевірку за фактом знущань співробітників спецпідрозділу "Беркут" і внутрішніх військ із затриманого, якого підозрюють у масових заворушеннях на вулиці Грушевського в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram