ГоловнаПолітика

Затриманих вночі автомайданівців знайшли в Дарницькому РУВС

До РУВС приїхали народні депутати від "Батьківщини"

Затриманих вночі автомайданівців знайшли в Дарницькому РУВС
Фото: https://www.facebook.com/lesyaorobets

Шість активістів Автомайдану, затриманих сьогодні вночі, перебувають у Дарницькому РУВС , їх звинувачують в участі у масових заворушеннях.

Прибулих на місце журналістів не пустили в приміщення: міліціонери замкнули всі двері, повідомляє "5 канал".

Журналістам перед цим удалося побачити в приміщенні закривавлений одяг, на що міліціонери заявили, що затриманим надавали медичну допомогу.

Водночас прес-служба БЮТ заявила, що народні депутати від фракції "Батьківщина" Валерій Головко і Володимир Яворівський перебувають Дарницькому РУВС , де зараз утримують активістів Автомайдану.

За словами Головка, щодо активіста Андрія Шміндюка вже проведено слідчі дії і його відправили до лікарні швидкої допомоги на вулиці Братиславській. Тривають слідчі дії щодо іншого активіста - Заболотного.

"Затриманих у відділенні активістів набагато більше, про що свідчать повідомлення, що надходили у Штаб національного спротиву із самого ранку. Зокрема, друзі й родичі автомайданівців повідомили про затримання "Беркутом" на світанку на вулиці Щорса активістів Ігоря Кобзаря, Андрія Шмуца, Дениса Рубцова, Микити Горського та інших", - зазначив народний депутат.

За свідченням родичів і друзів, "Беркут" жорстоко побив активістів.

Нагадаємо, раніше активісти заявили, що минулої ночі співробітники міліції і "Беркута" затримали щонайменше 15 активістів Автомайдану і розбили дев'ять автомобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram