ГоловнаПолітика

У ПР вважають, що те, що відбувається на Грушевського, - на совісті опозиції

За словами регіонала, "саме опозиціонери підбурювали присутніх до революцій"

У ПР вважають, що те, що відбувається на Грушевського, - на совісті опозиції
Фото: стоп-кадр онлайн-трансляции

Хоча лідери парламентської опозиції - Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок - відхрестилися від людей на вулиці Грушевського та назвали їх провокаторами, однак усе те, що відбувається на Європейській площі, - на совісті опозиції.

У цьому впевнений народний депутат України (фракція Партії регіонів) Євген Балицький, повідомляє прес-служба партії.

"Лідери опозиційних партій відмежувалися від людей, що знаходяться на вулиці Грушевського, назвавши їх провокаторами. Зрозуміло, що Олег Тягнибок та Арсеній Яценюк не хочуть нести відповідальність за події в центрі Києва. Разом з тим варто нагадати, що саме лідери опозиції протягом останніх двох місяців тільки й робили, що зі сцени Майдану підбурювали присутніх до революцій, до повалення влади, до дестабілізації ситуації в країні. І сьогодні наслідки цих закликів бачить вся країна", - цитує депутата прес-служба.

За його словами, що б тепер не заявляла опозиція, "що відбувається на Європейській площі - на її совісті". "І саме опозиція, її лідери повинні нести відповідальність за всі наслідки масових заворушень. Це розуміють усі громадяни, які хочуть миру і спокою в країні, засуджують прихильників екстремізму та їхніх лідерів", - підкреслив Балицький.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Микола Азаров назвав протестувальників у центрі Києва терористами. "Жертви, які, на жаль, вже є, на совісті та відповідальності організаторів і певних учасників масових заворушень", - додав він.

Також нагадаємо, партії "Батьківщина", "Свобода" і "УДАР" покладають відповідальність за розстріл людей на вулиці Грушевського на президента Віктора Януковича та міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram