ГоловнаПолітика

"Сільпо" відхрестилося від підтримки "тітушок"

Оприлюднено відео з камер спостереження в магазині на Контрактовій

"Сільпо" відхрестилося від підтримки "тітушок"
Фото: Скрин-шот с видео

Fozzy Group, компанія-власник магазинів "Сільпо", оприлюднила відео з камер спостереження, на яких видно, як "тітушки" намагаються сховатися від активістів Євромайдану.

"Сьогодні вночі, 21 січня, о 4:27 близько 40-50 молодиків (частково в масках і з кийками) розбили двері й забігли до магазину «Сільпо» на Сагайдачного. Пробігши по магазину в пошуках виходу, буквально за кілька хвилин (о 4:29) більшість молодих людей втекли через вихід прийому товару - це все зафіксовано на камерах спостереження магазину", - сказано на сайті Fozzy Group.

"Частина молодих людей намагалася вийти через центральний вхід, видавши себе за покупців, однак вони були затримані активістами Євромайдану. У цей час на зміні перебували 16 співробітників, 8 з яких - жінки. Співробітники відразу натиснули кнопку виклику міліції (в 4:28), яка приїхала через 5 хвилин після виклику о 4:33. Після того, як магазин оглянули й не знайшли у ньому порушників, міліція склала протокол про завдані збитки та залишила магазин. Запевняємо, що ніхто зі співробітників не переховував і не сприяв молодикам", - зазначає компанія.

Нагадаємо, вночі група з декількох десятків тітушок була помічена неподалік від магазину «Сільпо» на Контрактовій площі. Спочатку їх «засікли» активісти Автомайдану, а потім з боку Андріївського узвозу прийшов загін опозиційної «самооборони». Виникла бійка. «Тітушки» швидко забігли в супермаркет, після чого зникли через чорний хід «Сільпо».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram