ГоловнаПолітика

У Маріїнському парку знову збираються прибічники влади

Біля будівлі Верховної Ради України стоять два водомети.

У Маріїнському парку знову збираються прибічники влади
Фото: ostro.org

У Маріїнському парку збирають прибічників Партії регіонів. Вони шикуються колонами перед входом за металеву огорожу і заходять всередину групами.

Акція прихильників провладної Партії регіонів проходитиме під гаслом "Зупинимо державний переворот в Україні". Цей "заклик" написано на сцені, де зараз ведеться перевірка апаратури, повідомляє Острів. У даний час в парку зібралося близько 3 тисяч людей, проте люди продовжують підходити. Прихильників провладної партії організованими колонами приводять до місця проведення масового заходу. Люди, які стоять на вході в парк, ретельно стежать за тими, що приходять, не пропускаючи при цьому навіть журналістів.

"Журналістів будемо пускати пізніше", - заявив один із "охоронців".

На території парку перебуває дуже багато солдатів внутрішніх військ України, кілька автозаків. Також біля будівлі Верховної Ради стоять два водомети.

Учасники акції розгорнули кілька військових наметів і розвели багаття у бочках. Усі підходи до Верховної Ради з боку вулиці Інститутської перекриті важкою технікою.

Як і раніше, кордон силовиків охороняє підходи до Адміністрації президента. Пост на вулиці Інститутській біля клубу Кабміну знято.

Нагадаємо, протистояння між активістами Майдану і силовиками біля стадіону Динамо в Києві триває вже третій день.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram