ГоловнаСуспільствоПодії

Зник громадський активіст Ігор Луценко (доповнено)

Ігоря востаннє бачили в Жовтневій лікарні о четвертій ранку

Зник громадський активіст Ігор Луценко (доповнено)
Фото: Макс Левин

Громадянського активіста Ігоря Луценка разом із потерпілим Юрієм Вербицьким, якого Ігор привіз в Олександрівську лікарню, нібито викрали невідомі.

Про це повідомляє Марія Лебедєва у своєму Фейсбуці.

Про викрадення Луценка невідомими в цивільному розповіли охоронці лікарні тим, хто приїхав йому на допомогу. Коли активісти приїхали за дзвінком від Ігоря, його в лікарні вже не було. Від чоловіка, якого активіст підвіз до лікарні, залишилася куртка, яку він устиг зняти в лікаря. У куртці був паспорт.

Востаннє Ігор Луценко виходив на зв'язок близько четвертої години ранку, надіслав SMS: "Прохання під'їхати, тут по лікарні ходять люди в цивільному, цікавляться. Під'їдьте перевірте, чи не чекають назовні".

Біля будівлі лікарні залишився автомобіль Ігоря.

Зараз активісти обдзвонюють відділення міліції. У Шевченківському та Печерському РВВС сказали, що нібито в них Луценка немає.

ДОПОВНЕННЯ. Як повідомила лікар Олександрівської лікарні, в приміщення увірвалося близько 5 осіб у чорних пальтах і шапках. Вони схопили Ігоря Луценка і привезеного ним Юрія Вербицького і відвезли в невідомому напрямку. Про це повідомляють на сторінці Євромайдану у Фейсбуці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram