ГоловнаПолітика

"Свобода" не погоджується на переговори без скасування скандальних законів

Націоналісти оголосили про створення "мобілізаційних пунктів"

"Свобода" не погоджується на переговори без скасування скандальних законів
Фото: www.svoboda.org.ua

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає неможливим проводити переговори з владою країни, поки не скасовано ухвалені парламентом 16 січня закони, що посилюють відповідальність за порушення під час масових акцій.

Про це йдеться в заяві партії, опублікованій на сайті політсили.

"Владі не вдасться перевести протистояння між режимом та українським народом у громадянську війну. Будь-які переговори з владою неможливі, допоки не будуть усунені причини ескалації конфлікту, перш за все - до негайної відмови від упровадження антиконституційних законів", - йдеться в заяві на сайті партії.

Заява також повторює початкові вимоги опозиції: звільнення всіх учасників акцій протесту, притягнення до відповідальності всіх, хто бив мирних протестувальників, відставка уряду і позачергові президентські і парламентські вибори.

Окрім того, націоналісти оголосили про створення "мобілізаційних пунктів" і "загонів самооборони" в усіх областях країни.

Нагадаємо, у зв'язку з початком у неділю силового протистояння міліції та противників влади на понеділок була запланована зустріч представників опозиції та робочої групи у складі членів уряду та адміністрації президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram