ГоловнаПолітика

Міліція затримала понад 20 людей під час заворушень

Десятьох людей затримано за статтею про масові заворушення, решту відпустили.

Міліція затримала понад 20 людей під час заворушень
Фото: Макс Левин

МВД затримало понад 20 людей у зв'язку із заворушеннями на вулиці Грушевського у Києві.

"Працівники міліції затримали понад 20 людей. Вони доставлені до райуправлінь. Встановлюють їхні особи, а також міру їхньої участі в подіях", - розповіли російському агентству "Інтерфакс" у прес-службі МВС України в понеділок вранці.

У міністерстві зазначили, що дев'ять осіб затримано в рамках розслідування кримінального провадження за статтею про масові заворушення. На решту затриманих складалися адміністративні протоколи, після чого їх відпустили.

Серед затриманих є представники різних політичних партій.

Тим часом у київській міліції перевіряють інформацію про звинувачення на адресу спецназу з боку двох будівельників. У ніч на понеділок в інтернеті з'явився відеозапис, на якому двоє молодих чоловіків розповідають, що співробітники "Беркута" нібито зайшли в будівлю, де вони працювали як будівельники, побили, зняли з них одяг і вигнали у натовп протестувальників на вулиці Грушевського. На відео чоловіки демонструють численні синці.

"Ця інформація перевіряється, оскільки ніхто з них не звертався до нас", - сказали агентству "Інтерфакс" в ГУ МВС України в Києві вранці у понеділок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram