ГоловнаПолітика

У Москві затримали брата Маркова

Маркова заарештовано на 72 години

У Москві затримали брата Маркова
Олег Марков
Фото: http://dumskaya.net

Брата колишнього українського депутата Ігоря Маркова Олега, якого оголосили в розшук у справі про заворушення в Одесі, затримали в Москві.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Зараз Маркова заарештовано на 72 години. Найближчим часом буде ухвалено рішення про його екстрадицію в Україну.

Нагадаємо, 22 жовтня 2013 року міліція затримала Ігоря Маркова. Його доставили з Одеси до Києва, де суд заарештував його на два місяці.

Маркова затримано за підозрою в організації побиття і безпосередній участі в самому побитті учасників мітингу в Одесі в 2007 році, коли біля Одеської обладміністрації проходили пікети проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ.

Також Приморський районний суд Одеси заарештував на два місяці чотирьох прихильників Ігоря Маркова, які штурмували будівлю Головного управління МВС України в Одеській області.

Пізніше міліція оголосила в розшук групу керівників партії «Родина», яких підозрюють в організації блокування будівлі облУВС в ніч з 22 на 23 жовтня минулого року.

Зокрема, в розшук були оголошені: в. о. голови партії «Родина», депутат Одеської облради Вадим Савенко, брат заарештованого екс-нардепа Ігор Марков, депутат міськради Олег Марков, охоронець Ігоря Маркова, колишній співробітник спецслужб Андрій Курлов, депутати міськради Сергій Кушнір та Леван Самхарадзе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram