ГоловнаПолітика

Для ухвалення бюджету регіонали мобілізують усю фракцію

Єфремов сподівається ухвалити держбюджет на 2014 рік завтра в будівлі парламенту

Для ухвалення бюджету регіонали мобілізують усю фракцію
Фото: Макс Левин

У завтрашньому голосуванні за ухвалення державного бюджету України на 2014 рік братимуть участь 203 депутатів від Партії регіонів.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу.

"Ми плануємо завтра розглядати бюджет. Ми вважаємо, що бюджет підготовлений до того, щоб його прийняти в цілому, і будемо робити все можливе для того, щоб він був прийнятий. Ба більше, я можу сказати, що із 205 членів фракції ПР у залі будуть 203 людини", - сказав Єфремов.

На уточнювальне запитання журналіста про те, чи збирає Партія регіонів підписи для того, щоб провести виїзне засідання ВР, Єфремов відповів, що вони постійно під чимось збирають підписи, "і не минає й тижня, щоб вони під чимось не збирали підписів" .

Водночас нардеп наголосив, що наразі ПР готова приймати бюджет у сесійній залі парламенту: "Ми маємо намір приймати бюджет у залі. Якщо наші колеги створять нестерпні умови в залі, ми будемо вирішувати".

Нагадаємо, раніше депутат Ради Анатолій Гриценко ("Батьківщина") заявив, що депутати від фракції Партії регіонів почали письмову реєстрацію для проведення засідання парламенту поза будівлею парламенту 16 січня.

19 грудня Рада вирішила прийняти в цілому держбюджет-2014 16 січня.

14 січня депутати Ради від опозиційних фракцій заблокувала парламентську трибуну і президію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram