ГоловнаПолітика

Донецький суд відкрив провадження за позовом "УДАРу"

Партія просить перерахувати голоси.

Донецький суд відкрив провадження за позовом "УДАРу"
Фото: dengi-info.com/

Донецький окружний адміністративний суд сьогодні відкрив провадження за позовом політичної партії "УДАР" проти окружної виборчої комісії №44 (Кіровський район, м. Донецьк) з проханням перерахунку голосів виборців.

Про це повідомили в прес-службі Донецького обласного штабу партії "УДАР".

Донецький окружний адміністративний суд сьогодні ухвалив "відкрити провадження в адміністративній справі", "почати підготовку справи до судового розгляду", - йдеться в повідомленні.

Розгляд справи призначено на 1 листопада 2012 року на 11.00.

Нагадаємо, сьогодні в Донецьку політична партія "УДАР" подала до Донецького окружного адміністративного суду позов проти окружної виборчої комісії №44 (Кіровський район, м. Донецьк) з проханням перерахунку голосів виборців.

Партія "УДАР" просить суд визнати дії окружної виборчої комісії №44 щодо встановлення результатів голосування такими, "які порушують приписи статей 94 та 95 Закону України "Про вибори народних депутатів України"; встановити, що факти систематичного та грубого порушення принципів і засад виборчого процесу в рамках одномандатного виборчого округу №44 такі, що "виключають можливість достовірно встановити результати голосування і результати волевиявлення виборців у цьому виборчому окрузі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram