ГоловнаПолітика

"Батьківщина" вимагає перерахувати голоси в Миколаївській області

У ЦВК вже подано скаргу з вимогою.

"Батьківщина" вимагає перерахувати голоси в Миколаївській області
Фото: korrespondent.net

Партія "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" просить Центральну виборчу комісію провести повний перерахунок голосів виборців в окрузі №132 (Миколаївська область).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

За даними "Батьківщини", які ґрунтуються на протоколах із мокрими печатками, у цьому окрузі переміг її кандидат Аркадій Корнацький, при цьому окружна виборча комісія оголосила переможцем кандидата від Партії регіонів Віталія Трав'янка.

Згідно з повідомленням, усю попередню ніч опозиційні депутати Ради намагалися домогтися від окружкому перерахунку голосів, але він відмовлявся це зробити.

"Представником Об'єднаної опозиції у ЦВК вже подано скаргу з вимогою провести повний перерахунок голосів, згідно з протоколами з мокрими печатками", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 30 жовтня на сайті ЦВК була оприлюднена інформація, що в окрузі №132 оброблено 100% протоколів дільничних комісій і кандидат у депутати від "Батьківщини" Аркадій Корнацький набрав найбільшу кількість голосів - 39,66%, кандидат від Партії регіонів Віталій Трав'янко - 34,09%, третє місце було в самовисуванця Володимира Толубка - 9,09%.

Увечері у вівторок дані змінилися - у Трав'янка виявилося 39,97% голосів, у Корнацького - 39,66%, на третє місце вийшов кандидат від партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" Анатолій Козловський - 7,48%, на четвертому знаходиться кандидат від Комуністичної партії Анатолій Романюк - 6,15%, Толубко ж опинився на п'ятому місці з 4,19% голосів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram