ГоловнаПолітика

Пилипишин просить Тягнибока забрати людей з ОВК 223

За словами політика, ситуація сягнула критичної межі.

Пилипишин просить Тягнибока забрати людей з ОВК 223
Фото: comments.ua

Кандидат у народні депутати України по 223 виборчому округу Віктор Пилипишин закликав "Свободу" нормалізувати ситуацію в окружній виборчій комісії.

Про це йдеться в заяві Пилипишина на ім'я лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока, повідомляє прес-служба Пилипишина.

"Ситуація навколо підрахунку голосів по 223-му виборчому округу сягнула критичної межі, а конфронтації і протистояння заважають членам окружної та дільничних виборчих комісій працювати. Я пропоную припинити будь-який тиск на членів комісій і дозволити їм спокійно порахувати голоси. Давайте заберемо всіх людей, хто не задіяний у виборчому процесі, з території ОВК і дамо членам комісії змогу спокійно та чесно порахувати голоси", - заявив Пилипишин.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 15.00 31 жовтня в окрузі оброблено 72,27% протоколів. Основна боротьба розгорнулася між самовисуванцем Віктором Пилипишиним і представником ВО "Свобода" Юрієм Левченком. За результатами підрахунку протоколів, лідер на цьому окрузі неодноразово мінявся, на цей момент розрив не перевищує 2%.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram