ГоловнаПолітика

У русі "Чесно" на Сумщині заявляють про відсутність системних порушень

На думку експертів, Україна довела, що може самостійно організувати вибори.

У русі "Чесно" на Сумщині заявляють про відсутність системних порушень
Черниговская область
Фото: Макс Левин

На Сумщині немає системних порушень, які можуть вплинути на перебіг виборів і їхній результат.

Про це заявив 28 жовтня під час експертної дискусії у прес-центрі "RegioNews-Суми" Віктор Ішуткін, представник громадського руху "Чесно" на Сумщині.

"Певні політичні сили хочуть зчинити шум і скандал навколо виборів, але процес минає спокійно і прозоро. Україна доводить, що сама може організувати вибори, без допомоги з-за кордону", - зазначив Ішуткін.

За інформацією заступника голови - керівника апарату Сумської обласної державної адміністрації Олександра Цупра, перша половина дня виборів пройшла спокійно. Зафіксовано лише 4 звернення в органи внутрішніх справ. В одному з них зафіксовано випадок, коли на одній із виборчих дільниць у Сумах жінка розірвала отриманий бюлетень. Інша скарга стосувалася присутності в списку померлої напередодні людини. Ще одна заява надійшла від довіреної особи одного з кандидатів, у якій наводилися факти агітації проти цього кандидата в день виборів. Окрім того, надійшло звернення з Конотопського району про роботу агітаційного автобуса, але ця інформація не підтвердилася.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram