ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У регіонах виборців організовано возять на дільниці

Спостерігачі вважають, що це - "каруселі".

У регіонах виборців організовано возять на дільниці
Фото: zn,ua

На виборчих дільницях у регіонах організовують "каруселі" - масово привозять виборців.

Повідомлення про це з'являються в соцмережах і регіональних ЗМІ.

Зокрема, до одеської виборчої дільниці №510991 приїхали 7 автобусів з молодими людьми, які організовано вийшли біля входу в дільницю і "чекали на вказівки зверху", - повідомляє dumskaya.net. Видання уточнює, що в автобусах було близько 150 осіб і що після запитання преси про мету візиту "з автобуса вийшов чоловік і загнав усіх назад в автобуси". Дільниця розташована в місті Ізмаїлі.

Також користувачі соцмереж повідомляють про приїзд автобусів із виборцями на дільниці в Котовську (Одеська область). Громадянська мережа ОПОРА повідомляє, що в Дніпропетровській області виборців підвозять на дільниці кілька автобусів. Організатори підвезення стверджують, що вони - представники громадської організації, але назву відмовляються повідомляти.

У містах Боярка та Вишневе Київської області спостерігачі зафіксували групу молодих людей, які їздять у мікроавтобусах від дільниці до дільниці і голосують. Людей близько сотні. У місті Тальному Черкаської області, за інформацією мережі ОПОРА, на дільницю приїхав автобус, повний виборців. Після голосування їм передавали гроші в найближчому магазині.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Києві спостерігачі зафіксували "каруселі", підкуп і липові прохання голосувати вдома.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram