ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко сумнівається в проходженні "Свободи" в Раду

Лідер "УДАРу" поскаржився на "чорний піар" з боку колег по опозиції.

Кличко сумнівається в проходженні "Свободи" в Раду
Фото: vkurse.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко пояснив відмову приєднатися до угоди "Батьківщини" і "Свободи" про коаліцію тим, що остання взагалі може не пройти в парламент.

Про це він заявив на "5 каналі", передає прес-служба партії.

"Я хочу робити не популістські речі, а логічні. Підписувати будь-які угоди до того, як ми пройдемо в парламент, рано. Не зрозуміло, хто там буде, тому що деякі партії знаходяться на межі проходження до ВР. Тож логічно спочатку набрати голоси, захистити їх, а вже потім в парламенті сідати і говорити. Скільки можна підписувати різні папірці, які потім не працюють?", - заявив Кличко.

Кличко відзначив, що в останні дні перед виборами боротьба стала жорсткою і не завжди чесною, але "УДАР" не боровся з колегами по опозиції.

"Ми підписали на день Cоборності документ, де є важливий пункт про відмову від взаємної боротьби. Якщо демократичні сили будуть боротися один проти одного, це піде на користь тільки Партії регіонів. Я впевнений, що ми повинні об'єднатися, і у нас є всі шанси створити більшість у новій ВР", - зазначив лідер "УДАРу".

Водночас політик зазначив, що в "УДАРі" сьогодні сконцентровані на захисті результатів виборів і не будуть реагувати на випади або провокації з боку колег по опозиції.

"Ми не хочемо дивитися в день вчорашній, ми хочемо жити завтрашнім днем. Що було, це залишається на совісті інших людей. І виборці зроблять висновки, тому що деякі факти говорять про те, що проти нас борються, і не завжди чесними методами. На заході зараз поширюються газети проти нас, де немає вихідних даних. Це все чорний піар, там поливають нас брудом і там немає ніякої правдивої інформації про нас", - зазначив лідер "УДАРу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram