ГоловнаПолітика

Азаров назвав "Інтер" об'єктивним, а СТБ і "Новий канал" - опозиційними

Прем'єр готовий виставити пляшку коньяку за хоч одне добре слово про нього.

Азаров назвав "Інтер" об'єктивним, а СТБ і "Новий канал" - опозиційними

Прем'єр Микола Азаров вважає, що на адресу влади лунає чимало критики з телеканалів, і більшість телеканалів мало висвітлюють роботу уряду.

Про це він заявив під час зустрічі з міжнародними спостерігачами та представниками дипломатичного корпусу, повідомляє УНІАН.

"Канал "Інтер", теж дуже об'єктивний канал, постійно по уряду проходиться. Про СТБ і "Новий канал" узагалі говорити не можна. Це суто опозиційні канали. СТБ і "Новий" - стовідсотково опозиційні канали. Хтось чув про Партію регіонів із цих каналів щось хороше і позитивне?" - запитав він.

"Я готовий укласти парі, що якщо на одному з названих мною каналів про прем'єр-міністра Азарова сьогодні ввечері скажуть хоч одне добре слово, я готовий поставити пляшку коньяку доброго. Боюся, що передадуть і скажуть тільки заради того, щоб я програв", - сказав Азаров.

Також він розповів, що до скандалу навколо телеканалу TBi не знав про його існування.

"Сказати по правді, до скандалу я уявлення не мав, що такий канал існує. Думаю, що йому зробили гарну рекламу", - цитує Азарова "Інтерфакс-Україна".

"Аудиторія каналу - менш ніж 1%. Якій владі і навіщо цей канал потрібен? Скажіть, будь ласка? Податкова приходила на цей канал. Я переконаний на 100%, що вони приходили не через політичні мотиви", - додав прем'єр.

Нагадаємо, в п'ятницю Азаров пригрозив погіршенням відносин з країнами, які наважилися поставити під сумнів чесність виборчої кампанії та застеріг спостерігачів від упереджених оцінок виборів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram