ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Азаров: ув'язнення Тимошенко мало вплинуло на вибори

Одним опозиційним лідером більше, одним менше - не так важливо, запевняє глава Партії регіонів.

Азаров: ув'язнення Тимошенко мало вплинуло на вибори
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

Лідер Партії регіонів Микола Азаров заявив, що неучасть Юлії Тимошенко і Юрія Луценка у виборах не позначилася на виборчому процесі.

"Якби у нас був дефіцит в опозиційних лідерах, то це мало б більший вплив, але у нас Україна не страждає таким дефіцитом", - сказав він під час зустрічі з міжнародними спостерігачами та представниками диппредставництв.

"Якби вони (Тимошенко і Луценко) брали участь, вони б так само поводилися і так само діяли. Не знаю, на скільки відсотків все змінилося б, але я думаю, що для нас змінилося б на краще", - передає слова Азарова "Інтерфакс-Україна".

"Ця політична кампанія не відчуває дефіцит в опозиційних лідерах, в опозиційній діяльності. Я б навіть сказав, її з перебільшенням вистачає. Я за сильну опозицію, але у нас вона вже зашкалює", - додав він.

Азаров висловив засмучення тим, що Тимошенко і Луценко не беруть участь у політичній боротьбі на цих виборах, оскільки, згідно із законодавством, вони не мають на це право, і висловив упевненість у тому, що "якщо б вони не сиділи, вони безперешкодно в них взяли б участь".

Нагадаємо, Євросоюз уже заявив, що, оцінюючи парламентські вибори в Україні, враховуватиметься відсутність у них лідерів опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram