ГоловнаПолітика

"УДАР" готує конструктивні пропозиції для створення більшості в Раді

Від майбутніх "тушок" у партії відхрещуються.

"УДАР" готує конструктивні пропозиції для створення більшості в Раді
Фото: Макс Левин

Співпраця партії "УДАР" і Об'єднаної опозиції буде укладена після закінчення передвиборної кампанії - вже у Верховній Раді.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю LB.ua заявив глава виборчого штабу "УДАРу" Віталій Ковальчук.

"Підписувати угоду про співпрацю повинні не тільки лідери політсил, а й народні депутати. Кожен. В тому числі ті, хто балотувався як самовисуванець, а в Раді вирішив приєднатися до демократичної коаліції. Чекати залишилося зовсім недовго, насправді", - зазначив він .

Об\'єднана опозиція ніколи не об\'єднається з партією "УДАР". І якщо пройде "Свобода", то і вони з часом будуть вести свою гру... Це ніколи не буде працювати на практиці. Ніколи!

— Сергій Тігіпко, віце-прем'єр, міністр соціальної політики

Також він додав, що "УДАР" готує "низку конструктивних пропозицій" своїм потенційним партнерам.

При цьому Ковальчук акцентував, що він не боїться, що члени партії після парламентських виборів перетворяться на "тушок".

"Йдуть, як ви розумієте, тільки від слабких. А ми себе слабкими не вважаємо. Тож - не бачимо передумов для "відтоку кадрів". Знову таки: ця політика навішування ярликів... Причому властива вона тим, треба відзначити, хто часто сам має проблеми у своїй команді", - резюмував глава штабу.

Нагадаємо, раніше член партії "Батьківщина" Микола Томенко - коментуючи відмову "УДАРу" підписати угоду про створення більшості з опозицією до виборів - заявив, що Кличко ризикує повторити долю Сергія Тігіпка.

"Ми не чіпали Тігіпка, бо він на зустрічах з Тимошенко, з нашою командою говорив: друзі, я прихильний вашій політичній силі, ну я так публічно не буду говорити, і т.д., але ви не чіпайте. Партії регіонів, як я зрозумів, він говорив так само. Його теж не чіпали... а він проскочив і посів третє місце, а потім здався в полон, і сказав, що він все життя мріяв працювати з Януковичем", - згадав Томенко.

Читайте також повне інтерв'ю з Віталієм Ковальчуком - "Віталій Ковальчук: "Після 28 жовтня, не виключаю, почнемо обговорювати "феномен Кличка", а не Тимошенко"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram