ГоловнаПолітика

Янукович сподівається в листопаді обговорити "газове питання" з Путіним

За словами Президента, питання може вирішити пакетна угода.

Янукович сподівається в листопаді обговорити "газове питання" з Путіним
Фото: EPA/UPG

Чергова зустріч президентів України та РФ пройде в листопаді під час державного візиту глави української держави до Москви.

Про це Віктор Янукович заявив журналістам сьогодні в Сімферополі.

"Уже в листопаді ми знову будемо зустрічатися й обговорювати ці питання, заплановано дервізит, бізнес-форум у Нижньому Новгороді", - сказав Президент, коментуючи підсумки вчорашніх переговорів із російським колегою Володимиром Путіним.

Глава держави заявив також, що питання може вирішити пакетна угода, і зазначив, що зацікавлені сторони, як у Росії, так і в Україні, працюють над базовим питанням.

Нагадаємо, напередодні, під час спільної заяви для преси за підсумками переговорів із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним Янукович сказав, що перемовини з Росією про ціну на газ для України продовжуються. При цьому він наголосив, що "ми розраховуємо вийти на економічно обґрунтовану і справедливу формулу встановлення ціни на газ для нашої країни".

Також нагадаємо, вартість газу за поточними контрактами становить 432 долари за тисячу кубометрів з урахуванням знижки в 100 доларів, наданої Росією після "харківських угод".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram