ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Суперника "масажиста Азарова" намагаються зняти з виборів

Прем'єр нібито велів "впоратися" з Павлом Різаненком.

Суперника "масажиста Азарова" намагаються зняти з виборів
Фото: pravo-znaty.org.ua

Кандидат в окрузі у Броварах, представник партії "УДАР" Павло Різаненко заявив, що його намагаються зняти з виборів, щоб усунути конкурента для кандидата від Партії регіонів Сергія Федоренка, відомого як "масажист Азарова".

Про це він написав на своїй особистій сторінці у Facebook.

За його словами, в суботу у Бровари приїжджав прем'єр Микола Азаров і провів "розбір польотів" із місцевими чиновниками.

"Після того, як "Батьківщина" зняла в цьому окрузі свого кандидата Олега Кіщука на підтримку кандидата від "УДАРу" - тобто мене, ситуація для пана Федоренка перетворилася з неможливої на безнадійну... У підсумку на нараді знову прозвучало: "Що ж ви з цим Різаненком не можете впоратися?"

Різаненко повідомляє, що голова Київської обладміністрації Анатолій Присяжнюк отримав наганяй від прем'єра.

"Того самого вечора до мене надійшла інформація, що головою КОДА віддано "наказ" зняти мене з виборів", - заявив він.

У підсумок у вівторок було подано три адміністративні позови Окружної виборчої комісії проти Інформаційного агентства "Інформ", редакції громадсько-політичної міськрайонної газети "Трудова Слава" та районного інформаційного агентства, де скрізь Різаненко фігурує як третя особа.

"Усі позови однакові за суттю, всі ці ЗМІ опублікували 20 жовтня інформацію, що я не відповідаю вимогам кандидата в депутати і, відповідно, не маю права балотуватися, - повідомив він. - І хоча формально позовні вимоги ОВК звучать як "визнати дії" ЗМІ протизаконними і протиправними, основна прихована мета встановити рішенням суду факт нібито моєї невідповідності вимогам кандидата в народні депутати для подальшого скасування моєї реєстрації в ЦВК".

Нагадаємо, Сергій Федоренко відомий тим, що під час виборчої кампанії бере кількістю. Зокрема, нещодавно він розмістив 34 свої фотографії в одній газеті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram