ГоловнаПолітика

Екс-кандидат від "Батьківщини" підтримав "регіонала"

Вадим Гетьман був одним із 26 кандидатів, яких ОО зняла на користь "УДАРу".

Екс-кандидат від "Батьківщини" підтримав "регіонала"
Фото: http://www.segodnya.ua

Сьогодні, 22 жовтня, кандидат від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" по 24 округу, кандидатуру якого було знято з виборів на з'їзді опозиції 15 жовтня, заявив про свою підтримку кандидата від Партії регіонів.

Як стало відомо "Днепропетровск. Комментарии", 22 жовтня на спільній прес-конференції в "ДнепрПост", екс-кандидат від "Батьківщини" Вадим Гетьман заявив про підтримку кандидата в народні депутати України від Партії регіонів по 24-му виборчому округу Анатолія Крупського.

Нагадаємо, що по 24 округу із 22 кандидатів, зареєстрованих на початку виборчої кампанії, за тиждень до виборів залишилися лише 10 претендентів на мандат народного депутата. Крім кандидата від Об'єднаної опозиції Вадима Гетьмана, також було знято кандидата і від партії "УДАР" Романа Грапка.

За словами Вадима Гетьмана, він "вибув із передвиборної гонки не зі своєї волі. Разом з тим, я твердо маю намір виконати свої зобов'язання перед людьми, які мене підтримують. 20 тисяч підписів зібрано на користь моєї ініціативи, яка стосується зниження тарифів на тепло у Дніпропетровську. Влада в особі Анатолія Крупського почула ініціативу мешканців, і я готовий до конструктивної розмови. Вважаю, що у сформованій ситуації це можна зробити в рамках програми Анатолія Крупського "житлового масиву під ключ!", з якою він іде на вибори".

"Прошу всіх, хто готовий підтримати мене в цьому рішенні, віддати свої голоси на користь Крупського. В цьому випадку я підтримую людину, яку знаю і в чиїй порядності та професіоналізмі впевнений", - сказав представник Об'єднаної опозиції "За Батьківщину", депутат Дніпропетровської міськради Вадим Гетьман.

Як повідомляли раніше, 15 жовтня відбувся з'їзд Об'єднаної опозиції, на якому було прийнято рішення, про те, що "Батьківщина" зніме на користь "УДАРу" 26 своїх кандидатів. Серед них виявився і Вадим Гетьман.

Нагадаємо, кандидат від Партії регіонів Анатолій Крупський веде активну боротьбу проти кандидата-самовисуванця, члена Партії регіонів Якова Безбаха

Нагадаємо, Вадим Гетьман є депутатом Дніпропетровської міської ради. На момент обрання депутатом був у "Народній партії".

Анатолій Крупський є першим заступником мера Дніпропетровська, кандидатом від Партії регіонів по 24 мажоритарному округу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram