ГоловнаПолітика

Мірошниченко: викрадення Развозжаєва - це виклик Україні

Представник Президента вважає, що потрібно проаналізувати роботу СБУ.

Мірошниченко: викрадення Развозжаєва - це виклик Україні
Фото: newsmarket.com.ua

Представник Президента у Верховній Раді, "регіонал" Юрій Мірошниченко вважає ситуацію з викраденням російського опозиціонера Леоніда Развозжаєва викликом для України, а також підставою для дуже серйозного аналізу діяльності Служби безпеки України

"Викрадення російського опозиціонера - це виклик Україні та підстава для дуже серйозного аналізу діяльності СБУ. Вочевидь буде реакція, безумовно, буде серйозний аналіз і висновки", - зазначив Мірошниченко, повідомляє "УНН".

Він також закликав усіх народних депутатів парламенту об'єднатися навколо питання національної безпеки та навколо питання розвитку української демократії.

Нагадаємо, помічника Пономарьова та соратника Удальцова 19 жовтня було оголошено у федеральний розшук як фігуранта кримінальної справи про підготовку до організації масових заворушень, порушеної за матеріалами фільму НТВ "Анатомія протесту-2".

20 жовтня стало відомо про те, що Развозжаєва затримали на виході з приміщення Верховного комісаріату ООН у справах біженців у Києві, де він подав прохання про політичний притулок.

Уже вчора ввечері, 21 жовтня, Развозжаєва повернули в Росію.

Сьогодні стало відомо, що Развозжаєв написав зізнання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram