ГоловнаПолітика

​Азаров: в Україні багато базік

За словами прем'єра, працює тільки влада.

​Азаров: в Україні багато базік

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що в Україні дуже багато базік, а от влада дійсно працює.

Про це прем'єр заявив під час візиту на будівельний майданчик "Охматдиту", повідомляє НБН.

"У нашій країні базік дуже багато, і прийдешні парламентські вибори дадуть людям можливість вибирати: відправити до парламенту базіку чи обрати людину, яка справді готова працювати для блага людей", - наголосив прем'єр.

За його словами, темпи розвитку, які показує Україна протягом останніх двох років, наочно демонструють, що "при владі сьогодні з певністю не базіки".

"Зауважте, я не агітую, а просто розповідаю, що ми робимо, а вже справа самих киян, зокрема й жителів усієї країни, ухвалювати рішення, зараз дуже відповідальне, і від нього залежить, чи зможемо ми виконати свої обіцянки. Оберемо у ВР базік, отже, будемо базікати, а не ухвалювати рішення. Оберемо людей діла, отже, будемо також швидко просуватися вперед, як і останні два роки", - наголосив прем'єр.

Нагадаємо, 17 жовтня Президент Віктор Янукович відправив Миколу Азарова в передвиборну відпустку. Того самого дня прем'єр вирушив із робочою поїздкою в Автономну Республіку Крим.

Варто також зазначити, що днями Азаров заявив про готовність ПР "простягнути руку" всім партіям, які пройдуть у новий парламент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram