ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кандидат у нардепи скаржиться на адмінтиск

Працівників соцсфери змушують писати розписки про те, що вони і члени їхніх сімей проголосують за ПР.

Кандидат у нардепи скаржиться на адмінтиск

Сьогодні Об'єднана опозиція "Батьківщина" в особі кандидата у депутати ВР в мажоритарному окрузі №25 Максима Курячого звернулася до прокуратури Дніпропетровської області із заявою про адміністративний тиск на соцпрацівників з вимогою голосувати за Партію регіонів на виборах до парламенту.

Як повідомив Курячий, 18 жовтня більш ніж 10 працівників територіального центру соціального обслуговування Червоногвардійської районної ради Дніпропетровська змусили написати розписки про те, що вони і члени їхніх сімей на виборах до Верховної Ради України проголосують за Партію регіонів і її кандидата в мажоритарному окрузі.

Також від них вимагали надати адреси та контактні телефони своїх родичів. Курячий зазначив, що соціальним працівникам терцентру погрожували звільненням із роботи.

"У заяві в прокуратуру ми вимагаємо розслідувати зазначений факт і порушити кримінальну справу за статтею 157 Кримінального кодексу України - перешкоджання здійсненню виборчого права, - і покарати винуватих держслужбовців", - зазначив кандидат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram