ГоловнаПолітика

Герман не розуміє, чому лідери опозиції не прийшли молитися в Раду

За словами політика, американську делегацію це здивувало.

Герман не розуміє, чому лідери опозиції не прийшли молитися в Раду
Фото: Макс Левин

Перші особи опозиції не прийшли на парламентський молитовний сніданок, який мав стати демонстрацією пошуку взаєморозуміння і компромісу.

Про це заявила керівник прес-центру Партії регіонів Ганна Герман у п'ятницю, 19 жовтня, під час прес-конференції.

Зокрема, Ганна Герман зазначила, що "велике здивування, зокрема в американської делегації, викликало те, що на цей сніданок не прийшли перші особи опозиції - ті, хто був на такому сніданку в президента США і хто заявляв, що вони готові до порозуміння, до пошуку компромісів і до того, щоб слухати і молитися разом з усіма, не ділячись на владу і на опозицію", йдеться в повідомленні прес-служби ПР.

"Але вони не прийшли вчора. І високі представники американського істеблішменту були здивовані і розчаровані, що вони не побачили лідерів опозиції на цій зустрічі, яка мала стати демонстрацією пошуку взаєморозуміння і компромісу. Ось така була атмосфера", - додала вона.

"Але це був тільки другий сніданок в Україні, можливо, якщо їх буде більше, то тоді ми не будемо говорити про політику, а будемо просто молитися разом, вірити разом і разом шукати взаєморозуміння в ім'я своєї країни", - резюмувала Ганна Герман.

Як повідомляли, голова Верховної Ради України Володимир Литвин підтримує ідею проведення щорічних молитовних сніданків в українському парламенті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram