ГоловнаПолітика

Литвин упевнений, що нова Рада буде без "тушок"

Спікер вважає, що більшість мажоритарників уже визначилися.

Литвин упевнений, що нова Рада буде без "тушок"
Фото: segodnya.ua

Спікер Володимир Литвин вважає, що в парламенті нового скликання не буде масових "перебіжок" між фракціями та депутатськими групами, а сам склад ВР буде структурованішим за нинішній.

"Я не думаю, що в цьому плані в нас будуть великі сутички і буде те, що можна назвати великим "броунівським рухом". Я взагалі вважаю, що Верховна Рада, яка почне роботу в середині грудня, вона буде більш структурованою", - сказав він в інтерв'ю телекомпанії "Рада".

Литвин зазначив, що вже зараз мажоритарні кандидати з великими шансами проходження в Раду визначилися, в яке депутатське об'єднання вони будуть входити.

"Я думаю, більш-менш уже зараз визначилися, хто в яку фракцію буде входити, і взагалі не виникає питань щодо тих, хто стане депутатом за партійними списками. Здебільшого вже визначилися і депутати-мажоритарники, і, очевидно, вони отримають відповідну моральну, політичну та іншу допомогу від політсил, які розраховують на те, що вони поповнять їхні лави", - сказав він.

Окрім цього, спікер висловив сподівання на те, що парламент наступного скликання буде відповідальнішим у реагуванні на потреби громадян.

Нагадаємо, громадянська організація "Чесно" назвала  Партію регіонів лідером із висування "тушок".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram