ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко запевняє, що "УДАР" координує свої дії з "Батьківщиною"

Лідер партії розповів, як пропонував "Свободі" разом захищати результати виборів.

Кличко запевняє, що "УДАР" координує свої дії з "Батьківщиною"
Фото: klichko.org

Партія "УДАР" і Об'єднана опозиція координують свої дії для захисту результатів виборів.

Про це сьогодні повідомив лідер "УДАРу" Віталій Кличко на прес-конференції в Харкові, передає "Інтрефакс".

"На сьогодні ми повністю координуємо наші дії, ми разом звертаємось до міжнародних спостерігачів, ми координуємо їх дії і ті дільниці, на яких більша кількість можливостей махінацій, там, де немає достатньої кількості наших представників", - зазначив він.

За словами Кличка, "УДАР" запропонував спільно захищати результати виборів і Всеукраїнському об'єднанню "Свобода", однак інтереси цієї політсили сконцентровані головним чином на західних регіонах. Крім того, за його словами, під час зустрічей з виборцями протягом передвиборного турне по Україні він також закликає їх допомогти захистити результати голосування.

"Ми звертаємося до всіх громадян на всіх зустрічах, ми звертаємося до партнерів по демократичних принципах не дозволити вкрасти наш вибір. У нас крадуть насправді завтрашній день, завтрашній день наших дітей", - сказав політик.

Нагадаємо, сьогодні Кличко заявив, що "УДАР" має намір створити коаліцію з демократичними силами в парламенті вже після виборів, а не до, як це пропонував опозиційний лідер Арсеній Яценюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram