ГоловнаПолітика

Азаров: "Київ реконструюється рекордними темпами"

За словами прем'єра, в планах уряду ще багато об'єктів.

Азаров: "Київ реконструюється рекордними темпами"

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вважає, що Київ реконструюється темпами, яких місто ніколи не знало.

Про це він сказав журналістам після відкриття автомобільної дороги від залізничної платформи "Лівий берег" до Харківського шляхопроводу.

"Київ реконструюється темпами, яких ніколи не знав", - сказав Азаров, повідомляє урядовий портал

Микола Азаров підкреслив, що за останні 2,5 року вдалося багато зробити для вирішення проблем, які є в Києві.

Водночас у планах уряду і місцевої влади - реалізація багатьох різних об'єктів, які дозволять перетворити Київ на сучасну європейську столицю. Також він підкреслив, що кияни на виборах зможуть дати оцінку цим перетворенням.

"Але наближаються вибори. Це якраз дасть можливість киянам оцінити, чи потрібна їм ця робота. Може, не треба, може, ми даремно з Олександром Павловичем стараємося. Я завжди ставлю запитання: чи потрібні ці об'єкти... А ось у киян на виборах запитаємо... І як дадуть відповідь на виборах, так далі будемо діяти", - зазначив прем'єр.

Нагадаємо, раніше Микола Азаров на засіданні Кабінету Міністрів заявив, що уряд розраховує, що обсяг капітальних інвестицій 2013 року становитиме 300 млрд гривень.

"З них будівельні роботи за рахунок усіх джерел фінансування - до 100 мільярдів гривень. Буквально два роки тому ми тільки мріяли про такі обсяги і навіть не було робочих колективів, здатних такі обсяги підняти", - сказав Азаров.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram