ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

ПР хоче створити коаліцію з "УДАРом" і КПУ

Партія Кличка поділяє з "регіонами" багато позицій, запевняє нардеп Смітюх.

ПР хоче створити коаліцію з "УДАРом" і КПУ
Фото: Дмитрий Алексеенко

Нардеп від Партії регіонів Григорій Смітюх припускає створення своєї партією коаліції в парламенті нового скликання з партією "УДАР" і Комуністичною партією.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу", повідомляє УНН.

Відповідаючи на запитання, хто буде партнерами Партії регіонів у коаліції, якщо ПР не набере більшості в майбутньому парламенті, Смітюх сказав: "Усі ті, хто поділяє нашу програму. Я впевнений, що й "УДАР" з нами поділяє багато позицій і сьогодні у виборчому процесі їхня програма збігається з нашою, це раз. І я впевнений, що комуністи нас підтримають".

Ми ніколи не співпрацювали і не намагаємося співпрацювати з Партією регіонів. Ми пропонуємо і дотримуємося зовсім інших принципів і критеріїв в українській політиці. А з партією, яка показала своє справжнє обличчя і сьогодні задовольняє інтереси купки олігархів, ми не будемо співпрацювати за жодних умов

— Віталій Кличко, лідер "УДАРу"

Утім, представник "УДАРу" Віктор Чумак у відповідь навів слова Віталія Кличка про те, що його партія жодних союзів із Партією регіонів не створюватиме.

Нагадаємо, про можливість коаліції з "УДАРом" і КПУ вчора заявляв і лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

Голова Партії регіонів Микола Азаров зазначав, що ПР готова до співпраці з усіма партіями, які пройдуть у новий парламент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram