ГоловнаПолітика

У смертельних перегонах із чиновником Мінекономіки змагався Янукович

Однак Олександр Вікторович Янукович - просто однофамілець сина Президента.

У смертельних перегонах із чиновником Мінекономіки змагався Янукович
Фото: magnolia-tv.com

Суперником загиблого в нелегальних перегонах чиновника Мінекономіки Сергія Чекашкіна виявився повний тезка сина Президента Олександр Янукович.

Про це йдеться в розслідуванні журналістів ТВi.

За даними журналістів, за кілька годин до перегонів на Бориспільській трасі суперкар засвітився на автодромі "Чайка" під Києвом, де брав участь у заїздах на 402 метри. Повідомляли, що цей автомобіль належить синові Черновецького.

Ferrari взяла участь у трьох заїздах. Зокрема, двічі - проти Ford Mustang, за кермом якого був Чекашкін.

За однією з версій, після заїздів на "Чайці" гонщики вирішили помірятися силами ще й на Бориспільській трасі. Чекашкін прийняв виклик. Однак пересів в іншу машину - сумно відомий Dodge Viper.

На фотографіях, зроблених того вечора на автодромі "Чайка", в салоні червоного суперкара видно двох чоловіків, а номерний знак автомобіля, за даними з бази ДАІ, свідчить, що автомобіль Ferrari 458 Italia належить чоловікові на ім'я Олександр Вікторович Янукович. Дата його народження - 18 лютого 1974 року, тоді як дата народження старшого сина Президента Олександра Януковича - 10 липня 1973 року.

Знайшовся зв'язок і з Черновецькими. За два дні до смертельних перегонів, 20 вересня, чоловік, якого звати так само, як і старшого сина Президента України, придбав автомобіль у Жанни Сергіївни Черновецької. Саме так звати невістку колишнього київського мера. Відомо, що два роки тому сім'я Черновецьких поповнила свій автопарк елітною Ferrari.

Журналісти також з'ясували, що гонщик проживає по вулиці Мельникова в Києві. Керуюча будинком підтвердила, що за адресою проживає Олександр Янукович.

Швидше за все, у кривавому заїзді 23 вересня брав участь повний однофамілець старшого сина Президента. До речі, "автентичний" Олександр Янукович має лише одного такого тезку в Україні. Журналісти знайшли в соціальній мережі фото цієї людини. Він схожий на пілота Ferrari, зафіксованого під час заїзду на "Чайці".

Журналістам удалося дізнатися, що власник Ferrari Italia народився в Білорусі. Менш ніж 15 років живе в Україні. Працює в банку "Національні інвестиції". Веде багатий спосіб життя і, за даними журналістів, має десять автомобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram