ГоловнаПолітика

Азаров відкриє музей Партії регіонів

Лідер харківського осередку ПР порівняв історію партії зі "спадкоємністю зубрів".

Азаров відкриє музей Партії регіонів
Фото: transkarpatia.net

Голова Партії регіонів, прем'єр-міністр Микола Азаров цього тижня відкриє музей Партії регіонів в приміщенні Харківської обласної організації ПР.

Про це повідомив сьогодні під час телемосту Київ-Харків заступник голови Харківської обласної організації ПР Євген Савін.

"Відкриємо музей Партії регіонів цього тижня в присутності лідера партії", - сказав Савін. У зв'язку з цим він зазначив, що за час свого існування ПР проходила різні періоди, були періоди коли партії було дуже складно.

"У кожного партосередку, у кожної парторганзаціі є своя історія, а це дуже серйозно, коли людина може прийти і подивитися те, що було, показати своїм молодим бійцям, яких вона привезла в обласну організацію, як це починалося. Це така спадкоємність зубрів, які в партії перебувають. Ми говоримо: ми пам'ятаємо і шануємо наших товаришів, які починали партію, які пройшли 2004 рік, які пройшли 2005 рік", - сказав Савін.

"Перші повідомлення про те, що обласна організація Партії регіонів створить музей, викликала реакцію ЗМІ, що ПР ... нафталіном. Нехай сміються, це їхні особисті проблеми", - вважає лідер харківського осередку ПР.

Зазначимо, інформація про ініціативу створення музею ПР в Харкові з'явилася на початку 2011 року.

Нагадаємо, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що у Верховній Раді наступного скликання можливі різні варіанти коаліції за участю Партії регіонів, в тому числі і з партією "УДАР".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram