ГоловнаПолітика

Янукович відкрив новий палац спорту в Луганську

Президент подарував нові футбольні м'ячі дитячим футбольним командам.

Янукович відкрив новий палац спорту в Луганську

Під час робочої поїздки в Луганську область Президент України Віктор Янукович узяв участь в урочистій церемонії відкриття нового палацу спорту "ЛТК Арена".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Виступаючи перед присутніми Янукович подякував віце-президентові Асоціації міні-футболу України, президенту Асоціації міні-футболу Луганської області, директору ТОВ "Луганська телефонна компанія" Юрієві Шацькому за те, що він вклав власні кошти в це будівництво.

Крім того, Янукович нагадав про спортивні перемоги області, зокрема футбольного клубу "Зоря", який 40 років тому став чемпіоном СРСР, і перемоги волейбольного клубу "Зірка".

"Я впевнений, що сьогодні палац "Арена" разом з іншими спортивними спорудами стане стартом майбутніх спортивних перемог Луганщини", - зазначив В. Янукович.

Президент України подарував нові футбольні м'ячі дитячим футбольним командам.

Нагадаємо, менш ніж рік тому будівництво палацу спорту оцінювали в 40 млн грн, і його споруджння розпочали 2007 року. Палац спорту розрахований на 2500 глядацьких місць, має три поверхи, які включають не тільки спортивне поле, але і готельний комплекс для команд, зал для розминки, тренажерний зал. На третьому поверсі також буде обладнано прес-центр. Загальний розмір бігового майданчика 25,5 метра на 45 метрів. На ігровому полі розташовано табло розміром 3,5 на 7,7 метра. По периметру арени встановлено біжучий рядок завдовжки 3 метри і заввишки 80 см. Крім того, зал обладнано двома великими екранами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram