ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Київські школярі напали на агітаторів Партії регіонів

Київські школярі напали на агітаторів Партії регіонів
Фото: http://regioncrimea.org

В Оболонському районі Києва, на вулиці Кондратюка, двічі здійснили напад на агітаційний намет Партії регіонів, в якому розповсюджували агітаційні матеріали на підтримку кандидата в народні депутати України по 217 мажоритарному округу від ПР Юрія Годунова.

Про це повідомили представники Оболонської районної організації Партії регіонів, інформує ГородКиев.com.ua.

Нападниками виявилися учні загальноосвітньої середньої школи №156. Один із підлітків, якого вдалося затримати на місці, зізнався, що скоїв напад через неприязнь і ідейні розбіжності з політичною силою.

Наступного дня напад повторився. Але цього разу на намет напала група молодих людей спортивної статури, всі вони були одягнені в захисні маски, тому поки що неможливо встановити їхні особи, зазначили в партії.

"Вони знищили державний прапор України, символіку нашої партії, а після цього зламали стіл і стільці агітаторів, розкидавши по вулиці агітаційні матеріали", - повідомили виданню в Оболонській районній організації Партії регіонів.

Самі агітатори в жодному з випадків не постраждали. Нині правоохоронні органи встановлюють особи хуліганів.

Варто зазначити, що це вже не перший випадок побиття агітаторів. Так, 14 вересня в Києві на вулиці Волгоградській, 14 троє чоловіків у масках із бейсбольними битами знищили агітаційний намет Партії регіонів і завдали тілесних ушкоджень двом дівчатам-агітаторам. 19 вересня 2012 року було побито і поранено ножем Дмитра Шкуро, співробітника штабу кандидата від Об'єднаної опозиції Дмитра Андрієвського. 20 вересня було скоєно напад на агітатора від Об'єднаної опозиції Любов Россултанову. Напад також стався в окрузі 222, де балотується Дмитро Андрієвський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram