ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Ляпіна: ультиматум "УДАРу" - груба провокація

Партія свідомо зриває переговори щодо узгодження кандидатів у Києві, заявила вона.

Ляпіна: ультиматум "УДАРу" - груба провокація
Ксения Ляпина
Фото: Макс Левин

Кандидат від Об'єднаної опозиції в Києві (216 округ) Ксенія Ляпіна заявила, що заклик партії "УДАР" до ОО зняти низку кандидатів у столиці - провокація.

"Оприлюднена сьогодні заява партії "УДАР" із пропозицією до Об'єднаної опозиції зняти кандидатів, які нині згідно з усіма даними соціологічних досліджень перемагають у своїх округах, є грубою передвиборною провокацією представників цієї політичної сили, вона не була ні з ким узгоджена ні в Раді Об'єднаної опозиції, ні в ВО "Батьківщина", - цитує Ляпіну її прес-служба.

"Оголосивши свою ультимативну заяву, партія "УДАР" свідомо зриває переговори щодо узгодження кандидатів в 11 з 13 київських виборчих округів, де було вкрай необхідно об'єднати зусилля в боротьбі проти масового підкупу виборців із боку діячів "молодої команди" Черновецького та інших кандидатів від влади", - вважає вона.

Прес-служба депутата повідомляє, що, згідно з оприлюдненими 12 жовтня результати соцопитування, проведеного з 27 вересня по 5 жовтня дослідницьким центром "Імідж-контроль" серед виборців київського округу №216, в цьому окрузі упевнено лідирує Ляпіна.

Якби вибори відбувалися найближчим часом, то серед тих виборців, хто піде на вибори, 30,5% - голосували б за Ляпіну, 23% - за Олексія Давиденка (партія "УДАР"), 20% - за Олександра Супруненка (самовисуванець).

Інші кандидати мають значно нижчі рейтинги, які не перевищують 3%.

Нагадаємо, серед кандидатів, яких "УДАР" пропонує зняти в Києві, - Ляпіна, Сергій Терьохін, Олександр Бригінець, Юрій Ганущак, Олександр Чорноволенко, Леонід Ємець і Дмитро Андрієвський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram