ГоловнаПолітика

Кличко відповів Азарову за Боярку

Лідер "УДАРу" пригадав прем'єру вислів про капусту.

Кличко відповів Азарову за Боярку
Фото: http://ye.ua

Віталій Кличко запевняє, що команда партії "УДАР" якісно відрізняється від команди "державних діячів" нинішнього Кабінету Міністрів.

Про це він заявив журналістам у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба "УДАРу".

"У нас достатньо професіоналів і людей, які вболівають за те, якою буде Україна. І ми сьогодні здатні сформувати уряд, втілювати ту стратегію змін, яку пропонуємо", - сказав Кличко.

Коментуючи висловлювання прем'єра Азарова про те, що Віталію Кличку ще треба потренуватися, щоб стати державним діячем, наприклад, ставши мером Боярки, лідер партії "УДАР" зазначив: "Владу сьогодні надзвичайно хвилює динаміка підтримки нашої партії. Про Боярку, скажу вам, - це ще сильніше висловлювання Миколи Азарова, ніж про капусту!" - пожартував Кличко.

"А якщо серйозно, то наша команда якісно відрізняється від команди "державних діячів" нинішнього Кабінету Міністрів. Тому ми можемо сформувати уряд, який працюватиме в інтересах країни і громадян, а не купки людей, які вирішили, що приватизували Україну", - зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, вислів про капусту став одним із тих, що найбільше запам'яталися в кар'єрі Миколи Азарова. 2007 року, звертаючись до журналістів, він заявив: "Ніхто з вас не написав і не сказав, що, виявляється, на капусту в жовтні на 20% знизилися ціни... Смішно? А мені здається, не дуже. Капуста в раціоні наших громадян займає дуже серйозну позицію".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram