ГоловнаПолітика

У Білій Церкві працівників СЕС зобов'язують голосувати за "потрібного" ​​кандидата, - "Свобода"

У партії кажуть, що влада не реагує на скарги виборців.

У Білій Церкві працівників СЕС зобов'язують голосувати за "потрібного" ​​кандидата, - "Свобода"
Фото: evplanet.org

У Білій Церкві провладний кандидат Віталій Чудновський використовує незаконні виборчі технології.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода" з посиланням на виборців округу №90.

За інформацією партії, в комунальній установі "Білоцерківська СЕС" керівництво запропонувало працівникам заповнити анкету й підписатися, що вони зобов'язуються проголосувати за Чудновського, інакше - звільнення з роботи за скороченням.

Також прес-служба повідомляє, що приміщення управління охорони здоров'я Білої Церкви, швидкої допомоги, ЖЕКів, шкіл використовують як складські для агітаційних матеріалів Чудновського.

У приміщенні КП "Білоцерківводоканал", яке під час останньої сесії Білоцерківської ради 27 вересня передали на баланс фонду комунального майна, розміщено нелегальний "кол-центр" провладного кандидата.

Жодних договорів оренди кандидат на це приміщення не має, як і не оплачує комунальних послуг. У цьому закладі нелегально - без оформлення трудових книжок - у дві зміни працюють 42 білоцерківчан (виконавець проекту, адміністратор і 40 телефоністок).

Окрім того, в гуртожитках, приміщеннях громадських організацій, підприємств триває видача "ста гривень Чудновського".

Незважаючи на звернення кандидатів у народні депутати в окрузі до міського голови, правоохоронців із вимогою припинити порушення закону про вибори та підкуп виборців, необхідних заходів не вживають, зазначають у "Свободі".

Нагадаємо, прокуратура м. Стаханова Луганської області 11 жовтня порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 157 КПК України проти мешканки цього міста, яку підозрюють у підкупі виборців.

Зазначимо також, у Харкові кандидат у депутати в одномандатному окрузі №173 Василь Салигін пропонує місцевим мешканцям прийти на збори з документом про прописку в його районі й отримати в подарунок флешку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram