ГоловнаПолітика

Черновецький подався в індійське кіно

Екс-мер має намір повернутися у великий бізнес.

Черновецький подався в індійське кіно
Фото: www.segodnya.ua

Екс-мер Києва Леонід Черновецький має намір вкладати гроші в індійський Боллівуд.

"Ми активно моніторимо економіки країн Азії. Зараз, наприклад, починаємо активну роботу в Індії, в якій плануємо співпрацювати з Боллівудом у напрямку інтернет-проектів, а також придивляємося до М'янми", - зазначив він в інтерв'ю "ИнвестГазете".

Черновецький також заявив, що розвитку України заважає складний менталітет її громадян, а також незнання іноземних мов: "Їхні жителі (країн колишнього СРСР) надзвичайно талановиті і здебільшого нереалізовані. Вони здатні працювати цілодобово, щоб розбагатіти, мають, як правило, добру освіту. Але багатьом не вистачає досвіду ведення масштабних справ, вільних фінансів. Важливо, що ми маємо схожий менталітет і можемо вільно висловлюватися однією мовою".

Колишній міський голова Києва заявив, що має намір повернутися у великий бізнес: "Я дійсно надзвичайно захоплений планами залучення в бізнес перспективних партнерів, реалізацією суперцікавих ідей. Мені здається, що моя підприємницька доля ще ніколи не давала мені такого шансу. Відчуваю величезне піднесення. Уже малюю собі барвисті картини реалізації майбутніх проектів. І головний персонаж на цих картинах - зовсім не гроші, хоча їх теж багато, а безмежний успіх усіх учасників масштабної гри в бізнес, яку ми затіяли".

За словами Черновецького, у великий бізнес разом із ним повертається чимала команда людей, яких він колись залучив до роботи в банку.

"З ними мене і мого сина Степана пов'язують роки успішної роботи. 90% людей, з якими я буду працювати, вже багато років є моїми колегами. Решту візьму за підсумками відбору", - зазначив - екс-мер.

Нагадаємо, 12 липня Київрада достроково припинила повноваження київського міського голови Леоніда Черновецького.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram