ГоловнаПолітика

​Яценюк побоюється, що ПР хоче зірвати переговори опозиції з "УДАРом"

Лідер опозиції не впевнений у перемозі в мажоритарці.

​Яценюк побоюється, що ПР хоче зірвати переговори опозиції з "УДАРом"
Фото: Макс Левин

Голова ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк вважає, що Партія регіонів спробує зірвати переговори між Об'єднаною опозицією і "УДАРом" з приводу узгодження спільних мажоритарних кандидатів.

"За партійними списками ми можемо отримати більшість, щодо мажоритарки є питання. Якщо буде з боку наших партнерів така сама позиція, то я думаю, що результат виборів буде зовсім іншим за той, на який сьогодні сподіваються. Це суттєво змінить картину", - зазначив він в ефірі "Першого Національного", повідомляє "Українська правда".

За його словами, ПР побоюється загрози з боку опозиції.

"Ухвалення рішення про формування єдиного списку мажоритарних кандидатів між нами і "УДАРом" - я розумію, яка це загроза для Партії регіонів. Я розумію, що вони зараз будуть робити все для того, щоб зірвати ці переговори. Розповідають про те, що опозиція атакує Кличка, Кличко атакує опозицію. Я чітко заявляю: у нас є тільки один супротивник, тільки один політичний опонент - це Партія регіонів і Президент Янукович", - наголосив політик.

Нагадаємо, "УДАР" і Об'єднана опозиція ведуть переговори про спільне висунення кандидатів у народні депутати в мажоритарних округах.

Один з лідерів "Батьківщини" Микола Томенко розкритикував процес узгодження з партією "УДАР" кандидатів у мажоритарних округах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram