ГоловнаПолітика

Симоненко: зірок і спортсменів у списках КПУ замінили аграрії, вчені і робітники

Комуністи спочатку пішли іншим шляхом, формуючи свої списки знизу.

Симоненко: зірок і спортсменів у списках КПУ замінили аграрії, вчені і робітники
Фото: Макс Левин

Зірок і спортсменів у списках КПУ замінили аграрії, фахівці різних сфер, вчені, робітники.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко під час запису програми на телеканалі "ОТБ" у Харкові.

Зокрема, коментуючи запитання ведучої про те, якої думки лідер комуністів щодо того, що багато партій включили в свої списки спортсменів і зірок шоу-бізнесу, Петро Симоненко підкреслив, що балотуватися в депутати є право у кожного.

"В принципі, я не маю нічого проти тих відомих людей, які включені в списки інших партій. Вони досягли певних успіхів у своїй сфері і мають право балотуватися в Раду", - підкреслив лідер КПУ.

З іншого боку, додав Симоненко, абсолютно зрозуміло, що таких людей включають у списки виключно заради рейтингу і зростання популярності. У зв'язку з цим він уточнив, що комуністи спочатку пішли іншим шляхом, формуючи свої списки знизу і намагаючись включити якомога більше професіоналів.

"У наших списках представлені всі категорії громадян - поєднання молодості, досвіду та діяльності. І тут є аграрії, селяни, студенти, підприємці, вчені, політики", - сказав лідер КПУ.

Як приклад Симоненко назвав Ірину Спіріну, яка включена до першої п'ятірки і є завідуючою кафедрою, доктором наук і лікарем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram