ГоловнаПолітика

Нинішній уряд мав піти у відставку два роки тому, - Симоненко

Петро Симоненко назвав заяви Тігіпка про те, що уряд піде у відставку, якщо соцстандарти не зростатимуть, популістськими.

Нинішній уряд мав піти у відставку два роки тому, - Симоненко

Уряд Миколи Азарова повинен був піти у відставку два роки тому.

Про це лідер КПУ Петро Симоненко заявив журналістам у Кременчуці Полтавської області.

Зокрема, коментуючи заяву віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка про те, що уряд піде у відставку, якщо соцстандарти не зростатимуть, Петро Симоненко назвав їх популістськими і спровокованими винятково виборчою кампанією.

Він також додав, що якби такі заяви були реальними у своєму виконанні, то уряд Миколи Азарова пішов би у відставку ще два роки тому.

"Затвердження пенсійної реформи не те, щоб не пішло людям на користь, а завдало їм збитків. Те ж саме стосується Податкового кодексу, від прийняття якого виграли тільки олігархи", - зауважив Петро Симоненко.

Лідер КПУ також додав, що можна довго говорити про зростання цін, тарифів, зниження рівня життя, невиконання бюджету-2012, інфляції тощо.

"Якщо все це врахувати, то уряд повинен був бути у відставці вже дуже давно", - наголосив Петро Симоненко.

У зв'язку з цим лідер комуністів висловив упевненість, що "ніхто у відставку не піде". "У нас просто скоро вибори. Тому і з'являється подібна інформація. Але, повірте, кожен із них дорожить своїм кріслом", - резюмував П. Симоненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram