ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Агітаторів Кличка побили в Києві

У хлопця зламано ніс, у пенсіонерки - струс мозку.

Агітаторів Кличка побили в Києві
Фото: kerch.fm

У Києві невідомі побили агітаторів партії "УДАР" Віталія Кличка.

Про це повідомляє прес-служба київського міського штабу партії.

Інцидент стався напередодні біля агітаційного намету "УДАРу", який було встановлено на вулиці Верховинній у Святошинському районі столиці. "На жінку пенсійного віку і двадцятирічного хлопця напала група з десяти осіб з вимогами припинити агітаційну роботу і погрозами знищити намет. Нападники нанесли пенсіонерці удари по голові, що послужило причиною струсу мозку, і роздерли обличчя, у хлопця зламано ніс", - йдеться в повідомленні партії.

Подальшому побиттю активістів запобігли місцеві жителі, які втрутилися в бійку, викликали міліцію та швидку допомогу. У свою чергу, співробітники Святошинського райуправління міліції зафіксували факт побиття і навіть змогли затримати одного з учасників нападу. Проводиться розслідування інциденту.

Нагадаємо, минулого тижня схожа подія була в у Білій Церкві, де було скоєно напад на кандидата в депутати Верховної Ради від "УДАРу" Романа Григоришина. Як стверджували в прес-службі партії, на Григоришина напали "двоє молодих людей кремезної статури, які очікували його біля будинку". Кандидата, зокрема, "вдарили в обличчя, повалили на землю і почали бити ногами".

Віталій Кличко звернувся до генпрокурора України Віктора Пшонки з проханням відреагувати на факти тиску на кандидатів у Раду від партії "УДАР".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram