ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Міліція взялася за побиття журналістки і кандидата в депутати Тетяни Чорновіл

Порушено кримінальну справу.

Міліція взялася за побиття журналістки і кандидата в депутати Тетяни Чорновіл
Фото: www.newsfiber.com

У Львівській області міліція порушила кримінальну справу за фактом побиття невідомими особами журналістки і кандидата в народні депутати Тетяни Чорновіл і її довіреної особи.

Про це повідомили в Управлінні зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України, уточнивши, що справу порушено за ч.2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У МВС нагадали, що в міліцію по телефону надійшло повідомлення про використання невідомими особами агітаційних матеріалів з неправдивими даними про Тетяну Чорновіл.

Сама Чорновіл повідомила міліції, що в селі Мшана Городоцького району Львівської області, куди вона приїхала разом зі своїм помічником, виявила три автомобілі, з яких невідомі особи розповсюджували агітаційні матеріали наклепницького змісту. При спробі з'ясувати походження фальшивих листівок до неї була застосована фізична сила, заявила кандидат у депутати.

Зараз правоохоронці встановлюють особи тих, хто вчинили протиправні дії, а також з'ясовують, де саме були надруковані агітаційні матеріали, поінформували в МВС.

Також міліція очікує результатів експертизи судмедекспертів щодо визначення ступеня тяжкості отриманих Чорновіл тілесних ушкоджень.

Раніше Чорновіл заявила, що на 120-му окрузі Львівської області, в якому вона балотується, було випущено 100 тисяч фальшивих листівок нібито від її імені з проханням перерахувати гроші на її виборчу кампанію на невідомий їй рахунок.

Нагадаємо, 13 вересня, на Тетяну Чорновіл вже було вчинено замах - її облили фарбою, коли вона виходила з ліфта в будинку по вулиці Величковського у Львові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram