ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

"УДАР" пропонує Об'єднаній опозиції механізм розділу мажоритарки

Кличко підтверджує переговори про єдиного кандидата.

"УДАР" пропонує Об'єднаній опозиції механізм розділу мажоритарки
Фото: klichko.org

Партія "УДАР" підтверджує переговори з Об'єднаною опозицією про погодження мажоритарників і пропонує механізм визначення єдиних кандидатів.

"На сьогодні ми ще ведемо переговори. Ми розуміємо, що можемо виграти у представників влади тільки в тому випадку, якщо узгодимо єдиного кандидата від опозиційних сил. В цьому напрямку ми зараз активно працюємо. Наразі я не готовий називати конкретні імена або цифри. Щойно ми ухвалимо рішення, відразу ж оголосимо публічно, про що ми домовилися", - наводить слова свого лідера Віталія Кличка прес-служба партії.

За словами Віталія Кличка, в "УДАРі" усвідомлюють, що наближається крайній термін, коли представники опозиції можуть погодити єдиних кандидатів і зняти менш рейтингових на користь тих, хто має більшу підтримку у виборців.

В "УДАРі" визнають, що в більшості округів прохідні кандидати від опозиції вже визначені. А там, де є розбіжності за кандидатами, "УДАР" пропонує провести соціологічні дослідження незалежними і авторитетними центрами, щоб визначити, хто з опозиційних кандидатів або опозиційно налаштованих самовисуванців може перемогти провладного кандидата.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ повідомили, що "УДАР" та ГО домовилися про висування єдиних кандидатів в мажоритарних округах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram