ГоловнаПолітика

Янукович: Держбюджет-2013 має бути ухвалено в листопаді

Президент закликав керівників диппредставництв визначитися з потребами.

Янукович: Держбюджет-2013 має бути ухвалено в листопаді
Фото: EPA/UPG

Президент України Віктор Янукович заявив, що Верховна Рада України повинна ухвалити Державний бюджет на 2013 рік у листопаді поточного року.

Про це Президент сказав на зустрічі з учасниками Одинадцятої наради керівників закордонних дипломатичних установ України, передає сайт Глави держави.

"Я вважаю, що бюджет буде ухвалено найімовірніше в листопаді", - сказав Янукович.

У цьому контексті Президент звернув увагу міністра закордонних справ Костянтина Грищенка, керівників диппредставництв на важливість вже до кінця жовтня визначитися з їх потребами щодо обсягів фінансування, які повинні бути закладені в Держбюджеті-2013.

"Нам треба за жовтень відпрацювати все це і включити до бюджету наступного року", - сказав Віктор Янукович.

Як повідомляли, уряд 12 вересня схвалив і в обумовлений Конституцією термін (до 15 вересня) вніс до парламенту проект держбюджету-2013, однак після обговорення з бюджетним комітетом спікер Володимир Литвин повернув проект держбюджету-2013 на доопрацювання. Проте текст законопроекту не було оприлюднено і серед депутатів він не поширювався.

Прем'єр-міністр Микола Азаров виключає ухвалення Верховною Радою закону "Про державний бюджет на 2013 рік" до парламентських виборів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram