ГоловнаПолітика

Тимошенко зустрічається з політичними соратниками

Яценюк, Турчинов, Немиря і Пашинський обговорять із Тимошенко стратегію виборів.

Тимошенко зустрічається з політичними соратниками
Фото: стоп-кадр с видеоролика

У харківській лікарні почалася зустріч Юлії Тимошенко з політичними соратниками Олександром Турчиновим, Арсенієм Яценюком, Григорієм Немирею Сергієм Пашинським.

Зустріч триватиме до 16:00.

Біля прохідної соратників Тимошенко вітали близько 100 прихильників екс-прем'єрки.

Крім того, біля прохідної стояли близько 10 представників громадської організації "Громадська ініціатива А. Каряка за оновлення політичної еліти", які тримали прапори з назвою своєї організації, прапор України, плакати "Тимошенко в жіночій зоні хоче жити, як злодій в законі".

Вони намагалися передати Яценюкові своє звернення, проте той не взяв його.

Варто зазначити, що 28 вересня навколо Тимошенко розгорівся черговий скандал. Лідери Об'єднаної опозиції спробували зустрітися із засудженою, однак у побаченні їм відмовили. На знак протесту проти такого рішення Тимошенко спершу оголосила лежачий страйк біля дверей своєї палати, а потім почала стукати підборами по них.

Останні дії екс-прем'єрки співробітники Державної пенітенціарної служби зняли на відео й оприлюднили на сайті відомства як підтвердження її неправомірної поведінки. Крім того, в ДПтС мають намір звернутися до медкомісії за висновком щодо доцільності подальшого утримання Юлії Тимошенко в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram