ГоловнаПолітика
Спецтема
Закон о клевете

Журавський подякував журналістам за скасування "наклепу"

Депутат провів рекордно короткий брифінг.

Журавський подякував журналістам за скасування "наклепу"

Народний депутат України з фракції Партії регіонів Віталій Журавський подякував журналістам і народним депутатам за скасування рішення про ухвалення в першому читанні його законопроекту про введення кримінальної відповідальності за поширення наклепів.

Про це Журавський сказав на рекордно короткому брифінгу.

Звертаючись до журналістів, депутат зазначив: "Ми з вами провели 2 тижні дискусій. В результаті з'явився мій проект постанови".

"Дякую народним депутатам України, що вони підтримали мене. Питання знято з порядку денного. Крапка", - сказав Журавський.

Нагадаємо, у вівторок 2 жовтня Рада 349 голосами ухвалила рішення про скасування ухваленого раніше у першому читанні проекту закону "Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України, що стосуються посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини".

Також нагадаємо, законопроект про введення кримінальної відповідальності за наклеп було ухвалено у першому читанні 18 вересня і він викликав украй негативну реакцію з боку українських журналістів і європейських організацій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram