ГоловнаПолітика

Німецькі лікарі перенесли візит до Тимошенко

Вирішується питання, хто повинен прилетіти.

Німецькі лікарі перенесли візит до Тимошенко

Лікуючі лікарі екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з берлінської клініки перенесли візит до пацієнтки.

Інформацію про це підтвердив член міжнародної медичної комісії, директор Інституту патології хребта та суглобів ім. М. Ситенка Микола Корж.

"Наскільки я знаю, але це може бути не дуже достовірна інформація, Аннет Райсхауер мала прилетіти сьогодні о 14:00, але вчора наприкінці дня вони (німецькі фахівці - Ред.) попросили скасувати візит. Вирішується питання, хто повинен прилетіти. Перенесли візит на пізніше", - сказав Корж.

Також Корж зазначив, що наразі не знає, коли саме планується прибуття німецьких лікарів Тимошенко.

Як відомо, сьогодні, 2 жовтня, лідери Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов, Арсеній Яценюк і Григорій Немиря відвідають екс-прем'єрку Юлію Тимошенко. Нагадаємо, з кінця грудня 2011 року екс-прем'єр відбуває термін у Качанівській колонії в Харкові. З травня через погіршення стану здоров'я Тимошенко перебуває в лікарні "Укрзалізниці" в Харкові. За цей час її лікарями були фахівці берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс і Аннет Райсхауер.

17 серпня лікар-фізіотерапевт клініки "Шаріте" (Берлін, Німеччина) Анетт Рейсхауер призначила новий план терапевтичних заходів для лікування Юлії Тимошенко в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram