ГоловнаПолітика

"Регіонала" Яценка визнали невинуватим у ДТП

Кров на подушці безпеки належить іншій людині.

"Регіонала" Яценка визнали невинуватим у ДТП
Антон Яценко
Фото: http://argumentua.com

Експертиза ДТП, яка сталася на початку вересня за участю "Мерседеса" сім'ї Антона Яценка, нардепа від Партії регіонів, засвідчила, що він не був учасником події.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на Черкаську прокуратуру.

Експертиза ДНК з крові, що залишилася на водійській подушці безпеки, засвідчила, що кров належить не Яценкові, а знайомому власниці автомобіля (сестра Яценка), мешканцеві міста Києва, уродженцеві Полтавської області 1978 року народження.

Сам Яценко продемонстрував роздруківку мобільного оператора з даними про його місце перебування під час аварії. Згідно з даними, які передавав маячок на мобільному депутата, в момент ДТП політик був в Умані, за кілька кілометрів від місця аварії.

Зараз у справі залишилася остання - автотехнічна експертиза. Після неї встановлять швидкість обох машин і відновлять повну картину ДТП.

Нагадаємо, 1 вересня під Уманню "Мерседес" протаранив "Деу". Водій легковика загинув, ще троє його пасажирів з травмами потрапили до лікарні. ЗМІ поширили інформацію, що до аварії причетний діючий нардеп і кандидат у депутати Антон Яценко. Свою причетність до ДТП він спростував.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram