ГоловнаПолітика

Яценюк розповів про спілкування з Тимошенко

Політику вже неодноразово відмовляли в побаченні.

Яценюк розповів про спілкування з Тимошенко
Фото: Макс Левин

Перебіг виборчої кампанії Об'єднаної опозиції узгоджують з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко.

Про це сказав голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, повідомили в прес-службі партії "Фронт Змін".

Він нагадав, що напередодні разом із соратниками з Об'єднаної опозиції побував у харківській лікарні, проте їм не дозволили зустрітися з Тимошенко. "Хотілося просто по-людськи побачитися, поговорити. По-друге - це, звичайно, обговорити питання виборчої кампанії", - сказав він.

Яценюк наголосив, що Юлія Тимошенко вже двічі зверталася до керівництва Державної пенітенціарної служби з вимогою надати дозвіл на особисту зустріч з ним.

Незважаючи на це, акцентував політик, їм удається обмінюватися інформацією про перебіг основної стадії виборчої кампанії. "Звичайно, не вдалося узгодити особисто цілу низку питань, але при цьому я передав своє бачення виборчого процесу, Юлія Володимирівна передала своє бачення", - зазначив Яценюк.

Він повідомив, що спілкується з Тимошенко передусім через адвокатів. "Ми регулярно листуємося. Тож їм однаково не вдасться зупинити наш переможний хід", - додав він.

Нагадаємо, на сайті "Батьківщини" з'явилося відео з екс-прем'єркою Юлією Тимошенко, на якому вона закликала українців "скинути мафію, яка править в Україні та ігнорує права людей". У відеозверненні опозиціонерка зазначила, що "сьогодні кожна людина, по суті справи, живе в кримінальній країні, яку побудував Янукович". Тимошенко також заявила, що закони для мафії Януковича - ніщо, а права людей не мають жодного значення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram